Bloedluisbestrijding

Onze aanpak van bloedluis

Bloedluizen, ook wel bekend als vogelmijten, vormen een enorm probleem voor veel pluimveehouders. Ze zorgen voor een veelvoud van problemen, waaronder:

  • Slechtere gezondheid / meer uitval
  • Lagere eieren productie
  • Hogere voederconversie / meer voerkosten

Bloedluizen zijn een hardnekkige plaag die niet eenvoudig te bestrijden is. Met het spuiten van Elector en InsectoSec poeder wordt de leefomgeving van de bloedluis echter zo onaangenaam gemaakt, dat de populatie onder controle is te houden. InsectoSec is een 100% zuivere en natuurlijke diatomeeënaarde gemaakt uit natuurlijk amorf kiezelgoer uit fossiele sedimenten van kiezelalgen, welke zeer geschikt is in strijd met bloedluis.

 

De juiste Apparatuur voor elke stal

Niet alleen het te gebruiken middel, maar ook de toepassingsmethode is cruciaal voor het resultaat van de behandeling. Elke stalinrichting vraagt om een andere aanpak. Hiervoor beschikken we dan ook over verschillende apparatuur om voor iedere situatie een oplossing te vinden. Zo kunnen we zelfs in bevolkte volièrestallen met een spuitboom een behandeling uitvoeren, door middel van een elektrisch aangedreven spuitboom, die indien nodig uitgebreid kan worden met losse haspels.

Neem vrijblijvend contact met ons om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

De voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Flexibel inzetbaar
  • Professionele apparatuur

Meer informatie?

Jean-Paul van Eijk

Accountmanager
+31 642 034 011
Verstuur Jean-Paul een e-mail
Copyright Veugen High Care B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media