Gezondheidszorg

De bestrijding van virus– en bacteriebesmettingen in een ziekenhuis, laboratorium, woonhuis of waar dan ook, is een specialistische aangelegenheid. Een uitbraak van een virus of bacterie brengt een grote onrust teweeg bij de gasten en het publiek en beïnvloedt tevens de capaciteit en infrastructuur van een ziekenhuis. De bestrijding van virus– en bacteriebesmettingen dient met zeer grote zorgvuldigheid en professionaliteit te gebeuren.

Onze aanpak

Of het nu gaat om een enkele ruimte, een hele afdeling, Intensive Care, laboratorium of cleanroom, al deze ruimtes kunnen door ons of door uw team worden gedesinfecteerd. In nauw overleg met alle betrokken instanties: de gebruikers van de afdeling, de bedrijfsvoering, schoonmaakdienst, beveiliging en brandweer, wordt een plan van aanpak gemaakt en draaiboek opgesteld, zodat de hele behandeling zo efficiënt en veilig mogelijk verloopt voor alle betrokkenen.

Kwaliteit STAAT VOOROP

Bij ons staat de kwaliteit van de behandeling voorop. Door jarenlange ervaring op het gebied van verneveling, kunnen wij de juiste apparatuur voor de juiste toepassing selecteren. Alleen nevel in combinatie met het juiste middel en met de juiste druppelgrootte, zorgt voor een optimaal resultaat. Uitmuntende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Desgewenst kunnen we u referenties geven van ziekenhuizen en laboratoria die reeds gebruik gemaakt hebben van onze diensten. Het is tevens mogelijk om de benodigdheden zelf aan te schaffen, voor de opties hierin verwijzen we u naar ons moederbedrijf, Veugen Technology.

De voordelen

  • Veiligheid staat voorop
  • Een plan van aanpak voor alle betrokkenen
  • Discreet

Meer informatie?

Rob Veugen

Algemeen directeur
+31 495 460 188
Verstuur Rob een e-mail
Copyright Veugen High Care B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media