Desinfectie

Het desinfecteren van uw ruimte verzorgen wij volledig voor u. Daarbij maken we gebruik van verneveling. Of het nu gaat om fumigatie, VHP, foggen, droog ontsmetten of vergassen. Elke vorm van Aerosole behandeling is bij ons mogelijk. Voor elke type ruimte hebben wij apparatuur beschikbaar en direct inzetbaar. Oppervlakte desinfectie met behulp van verneveling is betrouwbaar, snel en grondig.

Duurzaam

Door de fijne druppelgrootte kunnen we met minder desinfectiemiddel toch een volledige behandeling uitvoeren. Daarmee zijn ook onze verneveltoepassingen ook nog eens duurzaam. We stellen in overleg een behandelplan op zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Desbest

De ruime kennis en ervaring op het gebied van desinfectie zijn nergens anders zo eenvoudig voor u beschikbaar. Wanneer wij uw ruimte vernevelen maken we gebruik van onze eigen desinfectiemiddelen. Deze zijn voor vele doeleinden geschikt om het beste voor uw situatie te bieden. Uiteraard zijn al onze middelen in CTGB-tests goedgekeurd. De beste desinfectiemiddelen: Desbest.

0.5 m³ tot 10 hectares

Op onze eigen R&D-afdeling ontwikkelen we met de nieuwste technieken desinfectiemiddelen. Wij creëren een scala aan middelen zodat we altijd een middel hebben voor uw toepassing. Naast de desinfectiemiddelen is ook de apparatuur van groot belang. Druppelgrootte en vernevelcapaciteit zijn uitermate belangrijk om de juiste keuze voor een ruimte te maken. Door ons breed scala aan vernevelapparatuur zijn we in staan om ruimtes van 0.5 m³ tot 10 hectares in korte tijd te behandelen. Bekijk het kopje sectoren om enkele van onze activiteiten te zien. Zoekt u een andere vorm van desinfecteren? Neem contact met ons op.

The benefits

  • CTGB toegelaten desinfectiemiddelen
  • Machines uit eigen werkplaats
  • Voor u op maat gemaakt

More information?

Rob Veugen

Algemeen directeur
+31 495 460 188
Send Rob an email
Copyright Veugen High Care B.V. - General Conditions - Privacy declaration - Website by Bonsai media