Pluimveehouderij

alles in eigen huis

Met een uitgebreide en ultramoderne werkplaats, zelf ontwikkelde apparatuur, eigen desinfectiemiddelen en ruime ervaring, kan Veugen High Care als geen ander de kwaliteit leveren die u nastreeft voor uw eigen bedrijf. Wij kunnen u helpen bij problemen als geur, bacteriën en de veel voorkomende plaag: bloedluis.

Ons bedrijf is ontstaan als nevenactiviteit op het opfokbedrijf voor leghennen in Nederweert. Hierdoor is kennis van de pluimveesector een vanzelfsprekendheid bij Veugen Technology BV. Deze ervaring vertaalt zich in klantgerichte en praktische oplossingen die de hygiëne op een pluimveebedrijf naar een hoger niveau tillen.

Rechts vindt u buttons waarop u meer informatie kan vinden over de verschillende behandelmethoden.

001_649_boerderij-image-1408206

Aanvalsplan Salmonella

Salmonellabesmetting is een probleem dat veel spanning oproept. Wij weten als geen ander hoe we salmonella kunnen bestrijden. Daarom hebben wij een aanvalsplan opgesteld. Hier volgt er een gedeelte van:

We beginnen met een natte desinfectie van erf en stallen met een van onze spuitbomen. Dan zijn de silo’s en zolders aan de beurt, deze kunnen we droog desinfecteren. Het is bekend dat kevers salmonella kunnen verspreiden, dus nu krijgen alle naden en kieren een behandeling met K-Othrine. Dan worden de tussenruimtes van stallen en de kadavertonnen ontsmet. Als laatste nemen we de stal zelf onder handen. De voerpannen en vloeren worden ingeschuimd en gereinigd.

Om een beeld te geven hoe grondig wij te werk gaan een klein lijstje van alle middelen die we gebruiken bij een salmonella ontsmetting. Gaan we samen in de aanval, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

1. K-othrine
2. Cleanbest 1400
3. Cleanbest 1220
4. DB 700
5. Aldeskol Des FF
6. DB 300
7. Formaline

De voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Flexibel inzetbaar
  • Professionele apparatuur

Meer informatie?

Jean-Paul van Eijk

Accountmanager
+31 642 034 011
Verstuur Jean-Paul een e-mail
Copyright Veugen High Care B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media