Staldesinfectie

Desinfectiemiddelen voor alle situaties

De ruime kennis en ervaring op het gebied van desinfectie, zijn nergens anders zo eenvoudig voor u beschikbaar. Desinfectiemiddelen met vele verschillende eigenschappen om het beste voor uw situatie te bieden. Al deze middelen hebben de verplichte erkende toelating van het CTGB.

Aan het einde van de behandeling ontvangt u van ons een officieel rapport van werkzaamheden, waarin staat omschreven welke desinfectiemiddelen, hoeveelheden en werkzaamheden we bij u op locatie hebben uitgevoerd.

Spuiten of vernevelen

Een staldesinfectie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Door middel van een vernevel- of spuittoepassing kan desinfectiemiddel worden aangebracht op het oppervlak. Beide methodes van ontsmetting kunnen wij voor u verzorgen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het desinfecteren van stallen, kunnen wij u van het juiste advies en service voorzien. Na een grondige reiniging van de stal is de laatste stap een goede desinfectie. Als al het zichtbare vuil is verwijderd, neemt een ontsmetting al het onzichtbare ‘vuil’ als virussen en bacteriën voor zijn rekening. Reiniging en desinfectie gaan dus hand in hand en vullen elkaar perfect aan.

Als leverancier van vernevelapparatuur, de Pulsfog en de Halofog en desinfectiemiddelen, hebben we de kennis op elk vlak in huis om voor u de beste desinfectie te verzorgen. We kunnen de stal zowel nat (spuiten) als droog (vernevelen) ontsmetten met een ruime keuze aan ontsmettingsmiddelen.

De voordelen

  • CTGB getest en geslaagd
  • Desinfectiemiddelen uit eigen werkplaats
  • Altijd een oplossing op formaat

Meer informatie?

Jean-Paul van Eijk

Accountmanager
+31 642 034 011
Verstuur Jean-Paul een e-mail
Copyright Veugen High Care B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media