Cruiseschepen en hotels

zorgvuldigheid en professionaliteit

De bestrijding van norovirus en MRSA-besmettingen op een cruiseschip of in een hotel, is een specialistische aangelegenheid. Een uitbraak van een virus of bacterie brengt vaak een grote onrust teweeg bij de gasten en het personeel. Zoiets heeft een grote impact op uw organisatie. De bestrijding van virus- en bacteriebesmettingen dient daarom met grote zorgvuldigheid en professionaliteit te gebeuren.

grondig en snel in heel europa

Bij Veugen High Care zit u goed als het gaat om de desinfectie van cruiseschepen. Een grondige en snelle desinfectie is tegenwoordig heel goed mogelijk. Wij staan bekend om onze snelle inzet en flexibiliteit in heel Europa. Hierdoor kunnen de ruimtes behandeld worden op de momenten dat het uw organisatie het beste uitkomt. Wij maken gebruik van geavanceerde vernevelapparatuur en kunnen elk gewenst desinfectiemiddel gebruiken voor een aerosole behandeling van de ruimtes. Als alles afgerond is, wordt er met een concentratiemeting bepaald of de ruimtes weer bruikbaar zijn voor de gasten en het personeel. Binnen enkele uren kan uw schip alweer uitvaren!

veiligheid staat voorop

In nauw overleg met uw organisatie wordt een plan van aanpak en draaiboek opgesteld. Op deze manier kan de hele behandeling zo efficiënt en veilig mogelijk verlopen voor alle betrokkenen. Onze producten zijn niet schadelijk voor het meubilair of de apparatuur. Hierdoor kunnen wij nog sneller aan de slag. Wij determineren de situatie en in overleg met u wordt bekeken welk desinfectiemiddel gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld quaternaire ammoniumverbingen of perazijnzuur en waterstofperoxide.

De voordelen

  • Veiligheid staat voorop
  • Snel en flexibel inzetbaar
  • Discreet

Meer informatie?

Ed Gerrits

Accountmanager
+31 653 371 207
Verstuur Ed een e-mail
Copyright Veugen High Care B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media