Kasdesinfectie

Nieuwe teelt, schone lei

De teeltwisseling is een hele organisatie. Voor sommige telers is het een mooie kans om problemen van het afgelopen jaar achter te laten en voor andere zaak om de goede lijn door te trekken. Het laatste wat men wil is blijven zitten met virussen, bacteriën of schimmels van de vorige teelt. Een nieuwe teelt beginnen met een schone lei.

Eenvoudig, veilig en snel

Er moet tijdens deze korte periode veel worden georganiseerd en de verschillende werkzaamheden volgen elkaar in sneltreinvaart op. Het is dus belangrijk om de kas weer zo snel mogelijk beschikbaar te krijgen.

Veugen High Care B.V. heeft een eenvoudige, veilige en snelle manier waarop de gehele kas in een paar uur gedesinfecteerd, maar ook weer betreden kan worden. Wij verzorgen complete desinfecties, inclusief bijgebouwen als inpakstations, kantines en kantoren.

Vandaag schoonmaken is Morgen al poten

Door het gebruik van waterstofperoxide in combinatie met perazijnzuur zijn alle gebouwen dezelfde dag nog te betreden en kan er de dag na behandeling al worden gepoot. Deze producten zorgen voor een snelle afdoding van zowel virussen, schimmels als bacteriën.

Door een zelf ontwikkelde techniek op perslucht kan een grote hoeveelheid vloeistof worden verneveld in kleine druppels. Dus geen natte plekken, elektrische kasten afplakken of onnodig veel brandstof de kas in.

Kas desinfectie video

The benefits

  • Duurzaam
  • Effectief
  • Efficiënt

More information?

Ed Gerrits

Accountmanager
+31 653 371 207
Send Ed an email
Copyright Veugen High Care B.V. - General Conditions - Privacy declaration - Website by Bonsai media